Ivm covid19 gelden er extra maatregelen.Op de afspraken pagina en in de afspraakbevestiging vind u hierover meer informatie .

AFSPRAAK MAKEN

Maatregelen in verband met Corona.

Baby-Live heeft de nodige maatregelen genomen om zo veilig mogelijk te werken. Verder zijn onderstaande punten belangrijk voor uw bezoek:

  • Blijf thuis en verzet je afspraak bij 1 of meer van deze klachten: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, moeilijk ademen, koorts (38 graden of hoger).
  • Het is toegestaan om, ivm met de nieuwe maatregelen, 2 dierbaren mee te nemen naar de echo. Kinderen tellen niet mee die mogen gewoon meekomen.
  • De echoscopiste zal een mondkapje dragen. In verband met de aangescherpte regels raden wij u aan ook een mondkapje te dragen.
  • Kom op de afgesproken tijd. Bent u te vroeg, wacht dan even in de auto.
  • Bent u 10 minuten of meer te laat voor uw afspraak dan vervalt deze en kan u een nieuwe afspraak maken.
  • De 1,5 meter afstand moet zoveel mogelijk gerespecteerd worden.
  • Ga thuis naar het toilet, behalve als u minder dan 13 weken zwanger bent ( i.v.m de kwaliteit van de echo).

Bij alle echo’s is het belangrijk om 5 dagen van tevoren al goed te drinken. Dit verhoogd de kans op een mooie echo aanzienlijk!

VROEGE ECHO:
Bij Baby-Live kunnen jullie terecht voor een vroege echo vanaf 8 weken. Deze echo wordt via de buik gemaakt. Tot 13 weken is het noodzakelijk om met een volle blaas te komen!!

GESLACHTSBEPALING:
Een geslachtsbepaling kan vanaf 15 weken. Vanaf dat moment is het namelijk mogelijk om met vrij grote zekerheid het geslacht van het kindje te bepalen. Of het geslacht te zien is hangt nog wel af van de ontwikkeling en ligging van het kindje. Hoewel de geslachtsbepaling zo zorgvuldig mogelijk uitgevoerd wordt is 100% zekerheid echter nooit te geven.

2/3/4D ECHO:
Een afspraak voor de 2/3/4D echo kan je het beste plannen tussen de 24 t/m 28 weken. Het beste moment is 26/27 weken. Als je een wat vol figuur hebt kom dan rond de 28 weken. Vaak zie je dat na 29 weken de kans op een mooie echo bij de meeste zwangeren afneemt.

BELANGRIJK: De bevestigingsmail en herinneringsmail wil bij een hotmail account nog wel eens in de spam map terecht komen.

AFSPRAAK MAKEN