AFSPRAAK MAKEN

Bij alle echo’s is het belangrijk om 5 dagen van tevoren al goed te drinken. Dit verhoogd de kans op een mooie echo aanzienlijk!

VROEGE ECHO:
Bij Baby-Live kunnen jullie terecht voor een vroege echo vanaf 8 weken. Deze echo wordt via de buik gemaakt. Tot 13 weken is het noodzakelijk om met een volle blaas te komen!!

GESLACHTSBEPALING:
Een geslachtsbepaling kan vanaf 15 weken. Vanaf dat moment is het namelijk mogelijk om met vrij grote zekerheid het geslacht van het kindje te bepalen. Of het geslacht te zien is hangt nog wel af van de ontwikkeling en ligging van het kindje. Hoewel de geslachtsbepaling zo zorgvuldig mogelijk uitgevoerd wordt is 100% zekerheid echter nooit te geven.

2/3/4D ECHO:
Een afspraak voor de 2/3/4D echo kan je het beste plannen tussen de 24 t/m 28 weken. Het beste moment is 26/27 weken. Als je een wat vol figuur hebt kom dan rond de 28 weken. Vaak zie je dat na 29 weken de kans op een mooie echo bij de meeste zwangeren afneemt.

BELANGRIJK: De bevestigingsmail en herinneringsmail wil bij een hotmail account nog wel eens in de spam map terecht komen.

AFSPRAAK MAKEN