Ivm covid19 gelden er extra maatregelen.Op de afspraken pagina en in de afspraakbevestiging vind u hierover meer informatie .

CONTACT

Het adres van Baby-Live is Puntkroos 72 te Zwolle!

Bij Baby-Live kunnen jullie 24/7 online reserveren. Omdat ik ook werkzaam ben in het ziekenhuis, is het soms lastig om mij telefonisch te bereiken. Het is altijd mogelijk de voicemail in te spreken, een sms of een mailtje te sturen met daarin de naam en telefoonnummer. Ik neem dan zo snel mogelijk (telefonisch) contact op.

mobiel: 06-12627545
email: info@baby-live.nl

Parkeren bij Baby-Live:

Baby-Live zit in een smal doodlopend straatje. Het makkelijkste is om de auto te parkeren op de parkeerplaatsen voordat jullie het doodlopende straatje inrijden. Jullie mogen de auto ook onder de carport of recht achter het huis parkeren. daarbuiten mag niet geparkeerd worden omdat dit eigen plekken zijn. Als jullie ongeveer 5 minuten voor de afspraak aanwezig zijn, zal er bij het huis wel plek zijn. Als jullie via de trap omhoog lopen komen jullie bij de ingang van Baby-Live.

Locatie:

Baby-Live is gevestigd in Zwolle,Stadshagen, een mooie centrale ligging voor bezoekers uit Drenthe, Gelderland, Overijssel en Flevoland. Hierdoor krijgen wij regelmatig klanten uit (de omgeving van) Zwolle, Kampen, Dronten, Meppel, Emmen, Heerde, Hattem en Wezep.

OPENINGSTIJDEN

Maandag.
11:00-21:00
Vrijdag.
10:00-21:00
Zaterdag.
11:00-12:00[/promobox1]