OVER BABY-LIVE

 

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Lonnie Lange-Dam. Na mijn rontgenopleiding in 1995 ben ik mij gaan specialiseren in MRI en echografie, en hier ben ik nog steeds werkzaam in. Meteen na het afronden van mijn opleiding echografie had ik al het idee om een eigen echobureau te beginnen, maar door omstandigheden is het er toen nooit van gekomen. Nu heb ik dan uiteindelijk toch mijn droom waar kunnen maken!

baby-live-lonnie

WAT KUNNEN JULLIE VERWACHTEN

Bij Baby-Live kunnen jullie een zogenaamde pretecho(niet medisch)laten maken. Voor de aanstaande vader is dit ook een mooi moment om nog meer bij de zwangerschap betrokken te raken. Ook broertjes,zusjes, opa’s,oma’s,ooms en tantes kunnen natuurlijk live meekijken. Tijdens de echo is het namelijk mogelijk om op een groot beeldscherm mee te kijken.

Ik zal tijdens de echo uitleggen wat er allemaal te zien is. Het is een hele leuke ervaring om de bewegingen van je kindje tegelijk te voelen en te zien! De echo wordt opgenomen op een USB-stick met geluid, en de gemaakte foto’s worden ook op de stick gezet (met uitzondering van de geslachtsbepaling en korte 2D). Na afloop van de echo is het mogelijk om de foto’s via de Hello mom app op je telefoon te ontvangen.

Bij mij staan de sfeer en beleving van de echo centraal. Hierdoor zal de echo ook heel anders zijn dan de echo’s in het ziekenhuis of bij de verloskundige. Gewoon een moment om even heerlijk te genieten van jullie aanstaande kindje.